Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπακάκης: “Ευλογημένοι και τυχεροί αυτοί που θα μπουν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ” (video)

Μπακάκης: “Ευλογημένοι και τυχεροί αυτοί που θα μπουν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ” (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Μιχάλης Μπακάκης, μίλησε το περιθώριο της εκδήλωσης εμπορικής ονοματοδοσίας του -υπό κατασκευή- γηπέδου της ΑΕΚ σε OPAP Arena, τονίζοντας πως όσοι παίκτες της Ένωσης αγωνιστούν στο νέο γήπεδο θα είναι ευλογημένοι. Δείτε τι δήλωσαν ακόμα οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Αντρές Σιμόες.

Ξεκάθαρος ήταν ο Μιχάλης Μπακάκης, μιλώντας για την προοπτική που ανοίγεται στην ΑΕΚ με το νέο γήπεδο να είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του: “Σίγουρα είναι ένα σπουδαίο γεγονός. Όλος ο κόσμος περιμένει πως και πως το γήπεδο. Ελπίζω τη νέα χρονιά να είναι έτοιμο. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει εδώ και χρόνια την ομάδα και είναι μια επιτυχημένη χορηγία. Αυτοί που θα μπουν θα είναι ευλογημένοι και τυχεροί γιατί ο κόσμος το περιμένει εδώ και πολλά χρόνια” δήλωσε ο διεθνής μπακ.

Ο Αντρέ Σιμόες δήλωσε από την μεριά του: “Είναι ένα όνειρο για όλους τους παίκτες της ΑΕΚ. Θα είναι το σπίτι μας η OPAP Arena. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα βλέποντας την εξέλιξη από το μηδέν. Προσπαθώ κι εγώ να μπω στο νέο γήπεδο και νιώθω ευχαρίστηση και τιμή που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Είναι ένα συναίσθημα ξεχωριστό. Βλέποντας το βίντεο ξύπνησαν αναμνήσεις των παλιών ποδοσφαιριστών. Και για αυτούς, τους βετεράνους, είναι μια ξεχωριστή στιγμή”.

Από την πλευρά του ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τόνισε: “Εύχομαι να είμαι στο νέο γήπεδο. Είναι μια προσωπική ευχή. Είναι κάτι το φανταστικό. Ελπίζω να πετύχω τους στόχους μου. Είναι μια επιθυμία και όχι προάγγελος ανανέωσης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις