Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μπακογιάννης για τον Βοτανικό: «Δουλεμένο έργο με σφιχτά χρονοδιαγράμματα»

Μπακογιάννης για τον Βοτανικό: «Δουλεμένο έργο με σφιχτά χρονοδιαγράμματα»
ΦΩΤΟ intime

Για το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών στην Αθήνα, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο δ.σ. του δήμου για τη Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Μπακογιάννης παρουσίασε το MoU που υπεγράφη με με την πλευρά του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι υπάρχουν σφιχτά χρονοδιαγράμματα για την υλοποίησή του.

Οι δηλώσεις του Μπακογιάννη

«Το θέμα επανέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο μετά το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να πάρουν στα χέρια τους το MoU που υπογράψαμε με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλους τους αρμόδιους φορείς.

Νομίζω ότι διαβάζοντας το μνημόνιο οι συνάδελφοι θα έχουν διαπιστώσει ότι είναι ένα έργο δουλεμένο, μετρημένο, σωστά δομημένο αλλά με σφιχτά χρονοδιαγράμματα. Είναι ένα έργο που αφορά όλη την πόλη και όχι μόνο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια. Δεδομένα το έργο αυτό θα ανοίξει και νέες θέσεις εργασίας. Μιλάμε για μία πληγή που κλείνουμε μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό να έχουμε μεταξύ μας τη μεγαλύτερη δυνατή συνεννόηση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αφήσουμε να εννοηθεί ότι θριαμβολογούμε, καθώς γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε μπροστά μας. Έχουμε συναίσθηση της πολυπλοκότητας και είμαστε στη διάθεση του δημοτικού συμβουλίου για να το συζητήσουμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις