Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μπακογιάννης για Βοτανικό: “Μην φοβάστε δεν έχει κάποιον… κορμοράνο”

Μπακογιάννης για Βοτανικό: “Μην φοβάστε δεν έχει κάποιον… κορμοράνο”
ΦΩΤΟ intime

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο ζήτημα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, κατά τη διάρκεια νέου δημοτικού συμβουλίου.

Ο Μπακογιάννης υποστήριξε ότι κανείς δεν χρειάζεται να πανηγυρίζει ακόμα, αλλά εξήγησε ότι το θέμα μπορεί να συζητηθεί παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχει υπογεγραμμένο μνημόνια, αφού δεν θα “κολλήσει” σε κάποιον κορμοράνο, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απόσπασμα της ομιλίας Μπακογιάννη

«Είναι ένα έργο σημαντικό. Μια σημαντική παρέμβαση. Είναι, όμως, πολύπλοκο και σύνθετο. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Κανείς δεν πανηγυρίζει από τον δήμο της Αθήνας, γιατί ξέρουμε το τι έρχεται. Έχουμε ένα βουνό. Ένα βουνό που δεν πρέπει να το ανέβουμε μόνοι μας, ως δήμος, θέλουμε τους πάντες μαζί μας, το κράτος, την ΠΑΕ, όλους.

Έτσι όπως σας ακούω και μακάρι να κάνω λάθος, κάποιοι είναι σαν να μην θέλατε να συζητηθεί ποτέ αυτό το θέμα. Είκοσι χρόνια το κοσκινίζουμε. Είκοσι χρόνια. Μάλλον είναι πιο εύκολο να υπάρχει ένα πρόβλημα, να γίνεται κριτική στον δήμο, να δικαιωθούν κάποιοι για την κριτική που έκαναν. Δεν θέλουν να είναι κομμάτι της λύσης. Μην φοβάστε για το μνημόνιο, δεν έχει μέσα κάποιον… κορμοράνο! Από κει και πέρα, έχει χορτάσει υποσχέσεις ο κόσμος. Δεν είναι ένα σημαντικό θέμα μόνο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και για την Αθήνα. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Είναι ένα θέμα που θα συζητούμε συνέχεια, γιατί είναι δυναμικό, είναι πολύπλοκο και χρειάζεται όλη μας την επιμέλεια. Είναι ένα έργο που όλοι μας πρέπει να το αγκαλιάσουμε και να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις