Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μπακς και Σέλτικς έγραψαν ιστορία στο NBA εκτελώντας μαζί μόλις δύο βολές

Μπακς και Σέλτικς έγραψαν ιστορία στο NBA εκτελώντας μαζί μόλις δύο βολές

Ένα απίστευτο στατιστικό σημειώθηκε στο παιχνίδι των Μπακς με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι, αφού οι δύο ομάδες εκτέλεσαν μαζί μόλις δύο βολές σ’ όλο το παιχνίδι. Πρόκειται για τη χαμηλότερη επίδοση όλων των εποχών στο NBA.

Η αναμέτρηση των Μπακς με τους Σέλτικς (104-91) πέρασε στην ιστορία του NBA, λόγω ενός απίστευτου στατιστικού. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα, εκτελώντας μαζί μόλις δύο βολές.

Συγκεκριμένα, με 19 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος της πρώτης περιόδου, ο Γιάννης είχε 1/2 βολές έπειτα από φάουλ που κέρδισε από τον Λιουκ Κορνέ. Και αυτές ήταν και οι μοναδικές σε όλο τον αγώνα για τις δύο ομάδες!

Προφανώς και αυτή η επίδοση αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του NBA. Στο μεταξύ, οι μηδέν εκτελεσμένες βολές των Σέλτικς είναι επίσης η χειρότερη επίδοση όλων των εποχών, σπάζοντας ένα ρεκόρ που κρατούσαν οι Χοκς από το 2018 (σε αγώνα με τους Μάτζικ) και οι Γκρίζλις από το 2014 (σε αγώνα με τους Χοκς) με μία ελεύθερη βολή!

Επιπρόσθετα, τα μόλις 4 φάουλ που χρεώθηκαν οι Μπακς επίσης αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του NBA. Αυτά τα 4 φάουλ χρεώθηκαν οι Κρις Μίντλετον (2), Γιάννης (1) και Μπόμπι Πόρτις (1).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις