Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαλάκι… έκαναν την ΑΕΚ

Μπαλάκι… έκαναν την ΑΕΚ

Η ιστορία με την ανακοίνωση της ΑΕΚ, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος δεν έχει τέλος… Τώρα, η Πειθαρχική της ΕΠΟ εξήγησε ότι είναι αναρμόδια και παρέπεμψε την Ενωση στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η ΑΕΚ είχε τονίσει τότε: «Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά. Και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του».

Ο -τότε- ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είχε τονίσει ότι πρόκειται για μια δυσφημιστική ανακοίνωση και άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ με την αιτιολογία ότι πρόκειται για: «δημόσια δυσμενή κρίση σε βάρος ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Η υπόθεση μεταβιβάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κι αφού παρήλθε διάστημα άνω του μηνός τόνισε ότι είναι αναρμόδια… και παρέπεμψε το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αρμόδια για υποθέσεις δυσφήμισης. Η ΑΕΚ πιθανότατα θα τιμωρηθεί με πρόστιμο που δεν θα ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε