Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαλτάκος πριν το Ελλάδα – Κύπρος: «Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από συλλόγους»

Μπαλτάκος πριν το Ελλάδα – Κύπρος: «Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από συλλόγους»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Τάκης Μπαλτάκος, σε δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο (21:45, live newsit.gr), δήλωσε ότι η Εθνική ομάδα είναι πάνω και πέρα από συλλόγους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε στο match programme για τον στόχο της Ελλάδας να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του Τάκη Μπαλτάκου

Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου και της Εθνικής µας Οµάδας, σας καλωσορίζω στα πρώτα επίσηµα εντός έδρας παιχνίδια της  Εθνικής µας στο UEFA Nations League, µε την Κύπρο και το Κόσσοβο,  τα οποία διεξάγονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Η Εθνική µας Οµάδα κάνει ένα νέο ξεκίνηµα από αυτή τη  διοργάνωση, ένα ξεκίνηµα µε όνειρα, φιλοδοξίες, αλλά και πολλές  προοπτικές που υπόσχονται ένα καλύτερο µέλλον, ανάλογο ή και καλύτερο του ένδοξου παρελθόντος της. 

Ας µην ξεχνάµε ότι µιλάµε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, την οµάδα που έκανε υπερήφανο τον Ελληνισµό και που συνεχίζει να συγκινεί τους  απανταχού Έλληνες. Η Εθνική Οµάδα στοχεύει από αυτή τη διοργάνωση να επιστρέψει στις επιτυχίες και να βρεθεί και πάλι σε τελική φάση µιας µεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, να επιστρέψει εκεί που πραγµατικά ανήκει, στην ελίτ του παγκοσµίου ποδοσφαίρου. Η Εθνική Οµάδα είναι πάνω και πέρα από συλλόγους, είναι η οµάδα  της Ελλάδας και του Ελληνισµού, είναι αυτή που εκπροσωπεί το  εθνόσηµό µας, τη σηµαία µας, τον εθνικό ύµνο που ακούγεται πριν  από κάθε παιχνίδι. Έτσι πρέπει να βλέπουµε αυτή την οµάδα και ως  τέτοια πρέπει να τη διαφυλάξουµε και να τη βοηθήσουµε να πάει ακόµη ψηλότερα και να συνεχίσει να µας κάνει υπερήφανους. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις