Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαλτάκος σε Μαξίμου για τους διαιτητές: «Πάρτε μέτρα, αλλιώς το πρωτάθλημα θα τιναχτεί στον αέρα»

Μπαλτάκος σε Μαξίμου για τους διαιτητές: «Πάρτε μέτρα, αλλιώς το πρωτάθλημα θα τιναχτεί στον αέρα»
Eurokinissi

Σε επικοινωνία με το Μαξίμου ήρθε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ζητώντας να παρθούν μέτρα για την προστασία των διαιτητών.

Οι απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, προκάλεσε την αντίδραση των διαιτητών, που αποφάσισαν να απέχουν από τις υποχρεώσεις τους στη Super League. Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις που ακολούθησαν, ήρθε και μια κίνηση από την πλευρά του Τάκη Μπαλτάκου.

Σύμφωνα και με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του “bwinΣΠΟΡ FM”, πρόεδρος της ΕΠΟ ήρθε σε επικοινωνία με το Μαξίμου και σε συνομιλία που είχε με τους ανθρώπους της Κυβέρνησης, ζήτησε να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των διαιτητών (Ελλήνων και ξένων) και να δοθούν οι κατάλληλες εγγυήσεις για την ασφάλειά τους. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως τόνισε, το πρωτάθλημα θα τιναχθεί στον αέρα.

Να αναφέρουμε ότι το πρωί της Τετάρτης (06.12 / 11:00) έχει προγραμματιστεί συνάντηση της ΕΠΟ με την ΚΕΔ. Παρόντες θα είναι και κάποιοι διαιτητές που βρίσκονται στην Αθήνα και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν και διάφορα μέτρα που θα παρθούν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις