Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαμ με Φελίπε Μέλο ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός!

Μπαμ με Φελίπε Μέλο ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός!

Μετεγγραφή που θα κάνει κρότο επιχειρεί να επιτύχει ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Βραζιλιάνου διεθνούς αμυντικού μέσου, Φελίπε Μέλο. Ο αμυντικός μέσος της Ίντερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μαγιόρκα, Αλμερία, Σανταντέρ, Φιορεντίνα, Γιουβέντους και Γαλατασαράι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, εάν οι «πράσινοι» καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Την υπόθεση του 33χρονου Βραζιλιάνου άσου έχει αναλάβει προσωπικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τη βοήθεια, όμως και του Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Ιταλία, έχει πολύ καλές διασυνδέσεις και στο πρόσφατο παρελθόν έχει φέρει παίκτες στο «τριφύλλι» με τη μορφή του δανεισμού από άλλες ομάδες ή, και ως ελεύθερους (Μέστο). Από ότι έχει διαρρεύσει ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με το περιβάλλον του Μέλο και περιμένει τις εξελίξεις στην Ίντερ μετά την έλευση του νέου προπονητή για να δει εάν θα μπορέσει να προχωρήσει με την υπόθεση.

Ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος πρόσφατα διαδέχθηκε τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο των «νερατζούρι» θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα, από τη στιγμή που ο Ολλανδός προκάτοχός του δεν υπολόγιζε ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή. Μένει να φανεί εάν θα γίνει το ίδιο και με τον Ιταλό που τον αντικατέστησε ή, θα του δώσει περισσότερες ευκαιρίες.
Για τον έμπειρο παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον και η βραζιλιάνικη, Φλαμένγκο, ομάδα από όπου ξεκίνησε την καριέρα του (2001-2003). Όλοι περιμένουν τον Πιόλι, διότι στην περίπτωση που ο νέος προπονητής ζητήσει την παραμονή του Μέλο, τότε είναι αδύνατο να φύγει από το Μιλάνο, τουλάχιστον, έως το τέλος της περιόδου, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε