Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπάμπεργκ – Ολυμπιακός, Σφαιρόπουλος: “Απόλυτη συγκέντρωση”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η αποστολή του Ολυμπιακού “πέταξε” για τη Γερμανία, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Έρικ Γκριν μίλησαν για το παιχνίδι με την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι, κατά την αναχώρηση της αποστολής.

“Η Μπάμπεργκ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και η χθεσινή της ήττα δεν αποτελεί κριτήριο για τη δυναμικότητα της. Όλα της τα παιχνίδια έως τώρα είναι πάρα πολύ κλειστά και πρόκειται για μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Εμείς, πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και ξεκινώντας από την άμυνα να καταφέρουμε να πετύχουμε ακόμη μια νίκη”, δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός

Από τη μεριά του, ο Έρικ Γκριν τόνισε πως “κοιτώντας κανείς τη βαθμολογία, θα δει ότι η Μπάμπεργκ είναι στο 4-9. Κάτι, όμως, που δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση τη δυναμική της. Έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια τους και θα μπορούσαν να είναι στο 9-4 αυτή τη στιγμή. Είναι μια αρκετά καλή ομάδα κατά τη γνώμη μου και θα χρειαστεί να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε