Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπάνκι πριν το Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: «Είναι από τις ομάδες βασίλισσες της καλοκαιρινής αγοράς»

Μπάνκι πριν το Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: «Είναι από τις ομάδες βασίλισσες της καλοκαιρινής αγοράς»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (17/11, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) τη Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του για τις μετεγγραφές του “τριφυλλιού”.

Ο Μπάνκι, που στο παρελθόν έχει βρεθεί και στον πάγκο της ΑΕΚ, αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα μετεγγραφικά αποκτήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και χαρακτήρισε τους “πράσινους” ομάδα… βασίλισσα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Οι δηλώσεις του Μπάνκι

«Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μια από τις ομάδες βασίλισσες της καλοκαιρινής αγοράς. Με την έλευση του κόουτς Αταμάν πήγαν στην Αθήνα παίκτες υψηλού επιπέδου και διεθνούς εμπειρίας, όπως οι Σλούκας, Λέσορ, Ερνάνγκομεθ, Βιλντόζα και Γκραντ. Εμείς τονίζουμε ότι πρέπει να περιορίσουμε τον αντίκτυπο αυτών των παικτών. Πρέπει να ανταποκριθούμε στην φόρμα του Παναθηναϊκού που στηρίζεται στο ταλέντο και στην προσωπικότητα των Σλούκα, Βιλντόζα, Γκραντ, Γκριγκόνις και του νεοφερμένου Ναν».

Για τον Ντίνο Μήτογλου: «Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις ο Μήτογλου, υψηλού επιπέδου παιχνίδια, τα οποία και τον καθιστούν ως κύριο κίνδυνο για την ομάδα μας. Επίσης διαθέτουν και σέντερ με physical παιχνίδι, ενώ τα γκαρντ μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Μετά το ματς με την Αρμάνι θα ζητήσουμε από τους παίκτες να δείξουν την ίδια ανταγωνιστικότητα, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να περάσουμε από ένα παραδοσιακό εχθρικό γήπεδο όπως είναι το ΟΑΚΑ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις