Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Δεν παραιτείται ο Κούμαν παρά την ήττα στο ντέρμπι

Μπαρτσελόνα: Δεν παραιτείται ο Κούμαν παρά την ήττα στο ντέρμπι
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε άνετα με 2-0 και στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ο Ρόναλντ Κούμαν δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να παραιτηθεί από τη θέση του.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει πετάξει το… μπαλάκι στη διοίκηση της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι τα οικονομικά προβλήματά της είναι αυτά που δεν της επιτρέπουν να πρωταγωνιστεί όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα όμως, δεν έχει επίσης αποφασίσει κάποια κίνηση για την αντικατάστασή του και έτσι συνεχίζει φαινομενικά να στηρίζει τον Κούμαν. «Με κάλεσε ο Λαπόρτα χθες το βράδυ και μιλήσαμε. Τουλάχιστον υπάρχει επικοινωνία και σαφήνεια μεταξύ μας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε εύκολα το «φάντασμα» της Μπαρτσελόνα

Πρέπει να βάλουμε τα πιο σημαντικά από αυτά που είπαμε σήμερα. Έχει μια ξεκάθαρη σκέψη, αν και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε περισσότερο. Μετά την διακοπή όμως έχουμε τρία εντός έδρας ματς τα οποία πρέπει να τα κερδίσουμε.

Η αυτοπεποίθηση που έχει ο Λαπόρτα είναι πολύ σημαντική. Αυτό το δείχνει σε όλους και είναι κάτι που μας βοηθάει», σχολίασε μετά την ήττα από την Ατλέτικο ο Ολλανδός προπονητής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις