Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-0: Εύκολη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος»

La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2-0: Εύκολη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» για την 8η αγωνιστική της La Liga αφήνοντας τη πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ η ίδια «έπιασε» την συμπολίτισσα Ρεάλ στην κορυφή.

Ένα ακόμα «καρφί» στο… σταυρό που κουβαλάει ο Ρόναλντ Κούμαν έβαλε η Ατλέτικο Μαδρίτης και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε νίκησε πολύ εύκολα την Μπαρτσελόνα που συνεχίζει υπό τις οδηγίες του Ολλανδού να παρουσιάζει θλιβερή εικόνα. Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν από το ξεκίνημα του αγώνα αυτοί που διατηρούσαν τον έλεγχο ξεκινώντας από νωρίς να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις με τον Ζοάο Φέλιξ «αιχμή του δόρατος». 

Το σκορ άνοιξε τελικά ο «αναγεννημένος» φέτος Λεμάρ στο 23′ εκτελώντας με αριστερό «κεραυνό» τον Τερ Στέγκεν, ενώ ο Σουάρες στο 44′ ολοκλήρωσε αντεπίθεση στην οποία… χάθηκε η μπάλα, για το 2-0 και λίγο αργότερα έκανε μία χειρονομία σα να ζητά συγγνώμη ή σα να βρίσκει δικαίωση για τότε που ο Κούμαν τον «τέλειωσε» από τους «μπλαουγκράνα» με ένα τηλεφώνημα.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε πολύ ήρεμα, με την Μπαρτσελόνα να αντιδρά ουσιαστικά μόνο στο 60ο λεπτό, όταν ο Όμπλακ σταμάτησε τον Κουτίνιο που έφτασε κοντά στη μείωση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανέβηκε στην κορυφή με αυτό το τρίποντο, καθώς με 17 βαθμούς «έπιασε» τη Ρεάλ που έχει όμως και ένα ματς λιγότερο, όπως και η Μπαρτσελόνα που βρίσκεται ωστόσο στην 9η θέση με 12 μόλις πόντους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις