Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει θέμα Μέσι, Μπαπέ και Χάαλαντ»

Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει θέμα Μέσι, Μπαπέ και Χάαλαντ»

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν. Ο Τσάβι ήδη έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της «Μπάρτσα», Ζοάν Λαπόρτα, για τα μεταγραφικά σχέδια του.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ισπανός κόουτς έχει ζητήσει από τον Λαπόρτα σημαντικές μεταγραφές το καλοκαίρι για να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Λαπόρτα μίλησε για όλα τα μεταγραφικά θέματα στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 και μεταξύ άλλων έβαλε τέλος στην επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, αλλά και στη φημολογία για τους Μπαπέ και Χάαλαντ, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ραφίνια της Λιντς:

«Δεν έχω λάβει ούτε ένα μήνυμα από τους μάνατζερ του Μέσι για την πιθανότητα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα. Η επικοινωνία μου με τον Μέσι δεν είναι πλέον συχνή αλλά θα ήθελα να ήταν παρών ο Λίο μαζί μας στα εγκαίνια του νέου σταδίου. Το Καμπ Νου θα είναι πάντα σπίτι του», τόνισε ο πρόεδρος της φημισμένης ισπανικής ομάδας και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει σύζητηση με τον Μέσι για το ενδεχόμενο επιστροφής του. Η πραγματικότητα είναι πως δεν το σκεφτόμαστε. Ο Λίο είναι ο Λίο, είναι ο καλύτερος αλλά δεν είναι στα πλάνα μας αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο θέμα.»

Για τους Χάαλαντ και Μπαπέ ήταν κατηγορηματικός: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ξοδέψουμε τα χρήματα που απαιτούνται για αυτές τις δύο περιπτώσεις. Βλέπω και τους δύο αυτούς παίκτες να βρίσκονται πολύ μακριά από την Μπαρτσελόνα».

Τέλος, ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ραφίνια της Λιντς: «Ο Ραφίνια είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πραγματικά και είναι αλήθεια πως ο Ντέκο είναι ο ατζέντης του. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Θέλω να ξεκαθαρίσω, πάντως, πως ο Ντέκο δεν πληρώνεται από το σύλλογο. Θα μας βοηθήσει απλά επειδή ξέρει άριστα τη βραζιλιάνικη μεταγραφική αγορά».

Πηγή: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις