Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 1-0: Δύσκολη νίκη για τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 1-0: Δύσκολη νίκη για τους Καταλανούς
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 1-0 την Λας Πάλμας για την 30η αγωνιστική της La Liga, με τον Ραφίνια να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η Μπαρτσελόνα αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να κερδίσει 1-0 την Λας Πάλμας στο Μοντζουίκ της Βαρκελώνης χάρη στο γκολ του Ραφίνια στο 59΄λεπτό του αγώνα και να μειώσει την απόσταση της από την Ρεάλ Μαδρίτης στους πέντε βαθμούς.

Η Μπαρτσελόνα η οποία αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, ήταν από την αρχή του αγώνα καλύτερη από την Λας Πάλμας, ωστόσο η αστοχία της στην επίθεση της στοίχησε.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είδαν τον τερματοφύλακα τους Άλβαρο Βαγιές να αποβάλετε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στο 24΄, κάτι που έκανε την προσπάθεια τους ακόμη δυσκολότερη.

Ωστόσο από την όμορφη προσπάθεια του Ζοάο Φέλιξ ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, η Μπαρτσελόνα κατάφερε με τον Ραφίνια να σκοράρει, με το 1-0 να μένει έως το τέλος.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προς το τέλος του αγώνα είχαν ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς ωστόσο να στεφθούν με επιτυχία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις