Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Ο Φατί υποβλήθηκε κρυφά σε τρίτη επέμβαση στο γόνατο

Μπαρτσελόνα: Ο Φατί υποβλήθηκε κρυφά σε τρίτη επέμβαση στο γόνατο
ΑΠΕ

Αργεί ακόμα περισσότερο η επιστροφή του Ανσού Φατί στην αγωνιστική δράση. Ο 18χρονος επιθετικός φέρεται να έκανε μια… μυστική τρίτη επέμβαση.

Ο Ανσού Φατί περνάει εδώ και αρκετούς ένα προσωπικό «Γολγοθά», μετά και το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Νοέμβριο (ρήξη έσω μηνίσκου του αριστερού γονάτου), σε ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις.

Ο 18χρονος Ισπανός επιθετικός έκανε λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του το πρώτο χειρουργείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά.

Τον Ιανουάριο ο Φατί υποβλήθηκε σε νέα αρθροσκόπηση, αλλά οι επιπλοκές συνεχίστηκαν. Ο νεαρός υπέστη λοίμωξη στο ράμμα του κι έτσι πήγε αρκετά πίσω η αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με την «AS», ο 18χρονος υποβλήθηκε και σε τρίτη αρθροσκόπηση στα τέλη Μαρτίου, κάτω από άκρα μυστικότητα, υπό την επίβλεψη -για άλλη μια φορά- του γιατρού Ραμόν Γκουγκάτ (είχε κάνει το δεύτερο χειρουργείο του Φατί).

Όπως τονίζει το ισπανικό Μέσο, όλα πλέον θα κριθούν από την πορεία αποθεραπείας του Φάτι. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις