Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ασιάτες οπαδοί μας… έκαψαν! [vid]

Μπαρτσελόνα
Φωτογραφία από Twitter / @trafishscott

Εκτός τόπου και χρόνου ή απλά… απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο Καμπ Νου; Έκλεψαν την παράσταση δύο οπαδοί στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα απόψε στο Καμπ Νου, για το Champions League. Το τρίτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο, “σημαδεύτηκε” από μια εκπληκτική στιγμή!

Το παιχνίδι βρίσκεται λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται σε θέση βολής, απέναντι από τον Προτό, αλλά παίζει… βόλεϊ.

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στγην αναμέτρηση

Σκοράρει ξεκάθαρα με το χέρι (σ.σ. σημειώνεται πως… πανηγύρισε κιόλας) αλλά ο διαιτητής τα έχει δει όλα. Του βγάζει απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Ισπανό να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια (σ.σ. σημειώνεται πως… διαμαρτυρήθηκε έντονα κιόλας).

Το σκορ βρίσκεται ήδη στο 1-0, όμως το ματς έχει… ψωμί μπροστά του. Η Μπαρτσελόνα έτσι κι αλλιώς μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Από αυτά που μας έχει… συνηθίσει δηλαδή.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Το… highlight της βραδιάς!

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, κάθε οπαδός του “καμαριού της Καταλονίας” δεν χάρηκε με την εξέλιξη αυτή. Κάθε οπαδός είπατε; Όχι! Υπήρχαν δύο οπαδοί της Μπαρτσελόνα που… πανηγύρισαν έξαλλα!

Ολυμπιακός
Φωτογραφία από Twitter / @trafishscott

Ο λόγος για δύο άνδρες από την Ασία, οι οποίοι παρακολουθούσαν το ματς από τις εξέδρες του Καμπ Νου. Πλήρως εφοδιασμένοι με αδιάβροχα και ομπρέλες (σ.σ. αφού έβρεχε) έβλεπαν την αναμέτρηση.

Το… περίεργο όμως κι αυτό που τους έκανε viral ήταν πως ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς όταν αποβλήθηκε ο Πικέ! Τώρα δεν το… κατάλαβαν ακριβώς; Απλά χαίρονταν το παιχνίδι; Είδαν την κάμερα μπροστά τους και είπαν να δώσουν ένα μικρό σόου; Όποια κι αν είναι η απάντηση, μας χάρισαν ένα απολαυστικό στιγμιότυπο!

Δείτε το επικό βίντεο

https://twitter.com/trafishscott/status/920736246095405057

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις