Αθλητικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Νοκ άουτ και ο Ραφίνια

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στους Καταλανούς
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τους Λεβαντόφσκι, Όλμο, Γκαρθία, Γκάβι, οριστικά εκτός από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό μένει και ο Ραφίνια.

Η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου επιθετικού της Μπαρτσελόνα δεν πηγαίνει καλά και θα χάσει τα παιχνίδια τόσο με την Τζιρόνα όσο και με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, κανονικά θα είναι διαθέσιμος ο Φεράν Τόρες, ο οποίος είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού αλλά το ξεπέρασε. Αμφίβολοι παραμένουν οι Γιαμάλ και Φερμίν.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Champions League είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου στο Μονζουίκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα