Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Πέθανε ο πατέρας του Μάρκος Αλόνσο, το μήνυμα του Μίτσελ

Μπαρτσελόνα: Πέθανε ο πατέρας του Μάρκος Αλόνσο, το μήνυμα του Μίτσελ
Reuters

Ο Μάρκος Αλόνσο Πένια, θρύλος της Μπαρτσελόνα και πατέρας του νυν ποδοσφαιριστή των Καταλανών, Μάρκος Αλόνσο, “έφυγε” από τη ζωή την Πέμπτη (09.02). Η ανάρτηση του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Μάρκος Αλόνσο Πένια, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με χρόνια ασθένεια.

Ο γνωστός και ως “Μαρκίτος” ήταν πατέρας του νυν παίκτη της Μπαρτσελόνα, Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός αγωνιζόταν στους «μπλαουγκράνα» μια πενταετία από το 1982 μέχρι το 1987, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση πέντε τίτλων.

Επιπλέον, είχε αγωνιστεί με την εθνική Ισπανίας 22 φορές. Το 1977 έκανε το ντεμπούτο του με τη Ρασίνγκ Σανταντέρ, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Ατλέτικο,

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ, αποχαιρέτησε τον Μάρκος Αλόνσο, γράφοντας στα social media:

«Οι καλοί άνθρωποι σε κάνουν να χαμογελάς και να νοιάζεσαι για σένα ακόμα κι αν δεν βλέπεις ο ένας τον άλλον κάθε μέρα. Θα το κάνω, όπου κι αν είσαι, γιατί είναι αυτό που έκανες πάντα για μένα. Καλό ταξίδι φίλε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις