Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – “Βαλβέρδε, ο Νο1 υποψήφιος διάδοχος του Λουίς Ενρίκε”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπιλμπάο είναι -σύμφωνα με την Marca- ο Νο1 υποψήφιος να αντικαταστήσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, τον Λουίς Ενρίκε, όταν εκείνος αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει απαντήσει ακόμα στην Μπαρτσελόνα για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους “μπλαουγκράνα”(λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο) και η “Marca”… έχρισε βασικό υποψήφιο για να τον αντικαταστήσει στον πάγκο των Καταλανών τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας, που σημειώνει: “Πέρυσι, τέτοιες ημέρες ο Ερνέστο Βαλβέρδε διαπραγματευόταν την ανανέωση του συμβολαίου του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε τον Μάρτιο του 2017. Φήμες τον ήθελαν να φτάνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, πριν την άφιξη του Ζινεντίν Ζιντάν. Τελικά έμεινε στο San Mames ακόμα μία χρονιά. Αυτή τη σεζόν, θα ξεπεράσει τον Κλεμέντε, με τα περισσότερα παιχνίδι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Μπαρτσελόνα εκτιμά πολύ το στυλ του παιχνιδιού του και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τα πράγματα στην Ισπανία. Ο Θουμπιθαρέτα τον κάλεσε στο 2013 και το 2014, αλλά δεν τον έπεισε. Το συμβόλαιό του λήγει το 2017 και είναι ένας δυναμικός υποψήφιος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε