Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μπαρτζώκας: «Δεν θα πουλήσω τους παίκτες μου, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά»

Μπαρτζώκας: «Δεν θα πουλήσω τους παίκτες μου, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (9/11, 19:15), δίνοντας, όμως, κι αρκετές ειδήσεις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αγορά για παίκτη, ενώ υπερασπίστηκε για ακόμα μία φορά τον τραυματία Σακίλ ΜακΚίσικ, τον οποίο περιμένει να επιστρέψει στη δράση το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για την Μπασκόνια: «H αλλαγή προπονητή έχει διαφοροποιήσει την ένταση που παίζουν στην άμυνα. Πάνε σε πολλές κατοχές στην επίθεση και τρέχουν στο transition. Είναι μια ομάδα χωρίς μεγάλο rotation, όμως έχει ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να ματσάρουμε την ένταση που παίζουν και να μην δώσουμε τη μπάλα στα χέρια τους».

Για τους τραυματίες: «Ο Σίκμα έχει ξεκινήσει και τρέχει κανονικά κι από Δευτέρα θα μπει νομιζω στις ομαδικές προπονήσεις. Δεν είναι κάτι σοβαρό του Μιλουτίνοφ, αλλά θέλει θεραπεία και ξεκούραση. Ξεκούραση δεν υπάρχει στο πρόγραμμα μας και θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε. Αμφίβολος για το ματς με τη Μπασκόνια»

Για τη μεταγραφολογία: «Οι δημοσιογράφοι γράψατε ότι χρειάζεται δύο παίκτες. Στην περιφέρεια μας ο ΜακΚίσικ θα επανέλθει. Στην περιφέρεια θα έχουμε +1 παίκτη σε σχέση με την περσινή ομάδα, τον Μπραζντέικις. Πως θα καταφέρε εγώ να αξιοποίησω όλους αυτούς τους παίκτες. Συμφωνήσαμε με τους προέδρους πως όταν η ομάδα μπει και παίξει, θα μας δείξει η εικόνα αν πονάει κάπου. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα με τους συνεχείς τραυματισμούς. Η ομάδα μας είχε 7 παίκτες στο Παγκόσμιο που είναι καταπομενημένοι.

Οι συνθήκες μας ανάγκασαν να κοιτάμε την αγορά. Πρέπει να κοιτάμε το επίπεδο της ομάδας μας. Για να κάνει κάποιος την ομάδα καλύτερη, πρέπει να είναι μεγάλης κλάσης. Οι πρόεδροι δεν μου χάλασαν ποτέ χατίρι. Εγώ στηριζω τους παίκτες μου που έχουν κατακτήσει τίτλους. Δεν θα… πουλήσω τους παίκτες μου, όπως π.χτον ΜακΚίσικ που βοήθησε πολύ και τώρα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Όλες αυτές τις βόμβες μεγατόνων όπως αναφέρονται θέλω να δείτε τι προσφορά έχουν στην ομάδα τους. Ποιος θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα τον κάνουν καλύτερο; Aποδείξαμε πως έχουμε ένα καλό κριτήριο για να στελεχώνουμε την ομάδα. Πιθανόν να κάνουμε κίνηση όταν πιστέψουμε πως θα μας βοηθήσει μεταγραφή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις