Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός – Ρεάλ: «Έτοιμος ο Κάνααν»

Μπαρτζώκας για το Ολυμπιακός – Ρεάλ: «Έτοιμος ο Κάνααν»

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας για τη Basket League, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ στην Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι Αϊζάια Κάνααν θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης (20/1).

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το μυαλό του κόσμου στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: «Ο κόσμος σκέφτεται το ματς της Παρασκευής, εμείς σκεφτόμασταν αυτό. Ήμασταν σοβαροί, έπρεπε να κερδίσουμε. Όλοι έδειξαν διάθεση να κερδίσουν στο μέτρο που έπρεπε».

Για το αν θα είναι έτοιμος Αϊζάια Κάνααν απέναντι στους Μαδριλένους: «Θα είναι έτοιμος. Έκανε προπόνηση χθες. Θέλαμε να του δώσαμε άλλη μια προπόνηση και όχι έναν αγώνα».

Για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα: «Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα. Όποιο ματς κερδίσεις 2β. παίρνεις. Είναι ένα πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος είναι η οκτάδα, δεν τον υποτιμώ ως στόχο. Υπάρχει δυσκολία, παλεύουν όλοι. Μετά θα δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Τη Ρεάλ την κερδίσαμε στην Μαδρίτη, αλλά είναι 1η στην Euroleague. Έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν το γεμάτο ΣΕΦ… αγχώνει την ομάδα του: «Δεν χρειάζεται να δίνουμε σε όλα εξηγήσεις. Έχουμε κάνει τρεις εντός έδρας ήττες, αλλά έχουμε κάνει και έξι εκτός έδρας νίκες, σε δύσκολες έδρες. Δεν μας αγχώνει ο κόσμος. Μας ενθουσιάζει το sold out. Και στο Μόντε Κάρλο και στην Μπολόνια είχαμε υποστήριξη. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό το κλίμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις