Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτζώκας μετά το ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: «Πιστεύετε πως ο Ντόρσεϊ μπορούσε να παίξει 40′;»

Μπαρτζώκας μετά το ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός: «Πιστεύετε πως ο Ντόρσεϊ μπορούσε να παίξει 40′;»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα κι εξήγησε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στη δεύτερη περίοδο, μετά από ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός:

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη.Έπαιξε εξαιρετικά και την άξιζε. Όσον αφορά εμάς, είναι προφανές πως η δεύτερη περίοδος ήταν καταστροφική. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και σκληράδα και επιτρέψαμε στην αντίπαλό μας να πάρει αυτή τη διαφορά. Παρότι στα άλλα τρία δεκάλεπτα κερδίζαμε στα επί μέρους σκορ, δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη.

Περίμενα πως θα είχαμε συμπαγή αμυντική παρουσία, όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο και τα σαράντα λεπτά. Ο Κλάιμπερν ήταν εξαιρετικός και ο Λούντμπεργκ, όμως, πολύ σημαντικός παράγοντας για εμένα ήταν ο Μπολομπόι. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερη άμυνα σε αυτούς τους παίκτες. Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν. Όπως όλοι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ετοιμαστούμε άμεσα για το επόμενο ματς», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου γιατί δεν χρησιμοποίησε στην 2η περίοδο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Θεωρείς πως μπορεί να παίξει σαράντα λεπτά σε αυτό το επίπεδο; Έπαιξε τριάντα και δεν έπαιξε στην δεύτερη περίοδο. Είναι απόφαση του προπονητή. Μερικές φορές είναι σωστή, άλλες όχι. Από το αποτέλεσμα μπορείς να πεις εκ των υστέρων πολλά. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και αν δεις την περιφερειακή μας γραμμή στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καλή. Πρέπει να εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, είναι μια ολόκληρη σεζόν, οπότε πρέπει να εμπιστεύομαι τους πάντες στην ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις