Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπαρτζώκας μετά το Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός: «Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν»

Μπαρτζώκας μετά το Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός: «Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 85-83 εκτός έδρας τη Βίρτους Μπολόνια, για την 19η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν.

Με δεδομένο το πρόβλημα του Σλούκα και την αδιαθεσία του Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα δύσκολο διπλό επί της Βίρτους Μπολόνια και ο Μπαρτζώκας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε και την κατάσταση των δύο παικτών.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Θέλω να αναφέρω πως ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι με ένταση και δύο ομάδες να παλεύουν. Για εμάς ήταν δύσκολες οι καταστάσεις χωρίς τον Σλούκα, τον καλύτερο δημιουργό μας. Ο Βεζένκοβ ήταν άρρωστος και δε θα έπαιζε, αλλά τελικά αγωνίστηκε και μάλιστα πολύ. Θεωρώ αυτήν τη νίκη μία από τις πιο σημαντικές της χρονιάς, επειδή σέβομαι και τον κόουτς Σκαριόλο, την ομάδα του. Παλέψανε ως το τέλος και επέστρεψαν. Φυσικά κάναμε αρκετά λάθη στα τελευταία λεπτά, δύο χαμένες βολές του Λαρεντζάκη, το lay-up πριν, οι τρεις βολές του Τεόντοσιτς. Δώσαμε καλάθι και φάουλ όταν ήμασταν μπροστά με πέντε. Όπως είπα θεωρώ αυτήν τη νίκη μία από τις πολύ σημαντική νίκη».

Για την κατάσταση του Σλούκα: «Πιστεύω θα παίξει την επόμενη εβδομάδα, αλλά σήμερα δεν μπορούσε να έρθει καν στο γήπεδο. Και ο Βεζένκοβ ήταν αρχικά να μείνει στο ξενοδοχείο αλλά τελικά ήταν λίγο καλύτερα από τον Σλούκα. Έχουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος τη Δευτέρα και φυσικά την Παρασκευή παίζουμε με την Ρεάλ».

Για τον Βεζένκοβ: «Για όποιον ξέρει από EuroLeague και Ολυμπιακό, ο Βεζένκοβ σημαίνει πολλά. Τον χάσαμε για ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του αλλά δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Προπόνηση με την προπόνηση θα βελτιώνεται. Ακόμα και άρρωστος θα είναι χρήσιμος για εμάς. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους παίκτες μου. Ο ΜακΚίσικ ήταν καταπληκτικός, ο Σάσα ήταν λίγο κουρασμένος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα μπορούσε να κάνει ένα φάουλ στον Σενγκέλια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν μπορούσε να σκεφτεί από την κούραση τόσο καθαρά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις