Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπασιλασβίλι: «Δεν είμαι έκπληκτος που κέρδισα τον Τσιτσιπά»

Μπασιλασβίλι: «Δεν είμαι έκπληκτος που κέρδισα τον Τσιτσιπά»

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Indian Wells, με τον Γεωργιανό τενίστα να τονίζει ότι αυτό δεν ήταν και το μεγαλύτερο επίτευγμά της καριέρα του.

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό τουρνουά Masters, επικρατώντας με 2-1 σετ του Στέφανου Τσιτσιπά. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δεν τον εξέπληξε, παρά το γεγονός ότι ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ της συνάντησης.

«Αν είμαι έκπληκτος; Όχι πραγματικά. Σε γενικές γραμμές, στο παιχνίδι, από την αρχή αισθανόμουν πολύ καλά, έπαιξα πολύ καλά», ανέφερε ο Γεωργιανός τενίστας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του ήρθε κόντρα στον Φέντερερ τον περασμένο Μάρτιο.

«Η νίκη μου απέναντι στον Ρότζερ σήμαινε πολλά για μένα επειδή ήταν το είδωλό μου. Είναι όπως για όλους, ξέρεις. Θα έλεγα ότι η νίκη επί του Ρότζερ ήταν πολύ σημαντική στην καριέρα μου. Το να νικήσω τον Στέφανο σήμερα (σ.σ: χθες) ήταν επίσης πολύ σημαντικό» πρόσθεσε ο Μπασιλασβίλι που στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις