Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

«Μπασκετική» βραδιά με Βασίλη Κικίλια, Δημήτρη Διαμαντίδη, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Γιώργο Καράγκουτη

«Μπασκετική» βραδιά με Βασίλη Κικίλια, Δημήτρη Διαμαντίδη, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Γιώργο Καράγκουτη
ΦΩΤΟ instagram

Συνάντηση “γιγάντων” του ελληνικού μπάσκετ είχαμε το βράδυ της Κυριακής (30/04), αφού μία σειρά από αστέρες της προηγούμενης γενιάς συγκεντρώθηκαν και θυμήθηκαν τα παλιά.

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας ήταν αυτός που ανέδειξε το γεγονός με μία σειρά από συγκινητικές φωτογραφίες στα social media, με πολλά γνώριμα πρόσωπα, λίγα ή περισσότερα χρόνια, μετά την απόσυρσή τους από την ενεργό δράση.

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού Διαμαντίδης και Αλβέρτης, αλλά και οι Καράγκουτης, Γιαννόπουλος, Αβδάλας, Πρίφτης, Χαϊκάλης, Παυλιτζόγλου, και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης θυμήθηκαν τις στιγμές που έζησαν εντός και εκτός παρκέ, τις νίκες και τις ήττες που τους ένωσαν και μένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους.

Η ανάρτηση του Κικίλια

“Ο Μάιος μπήκε έπειτα από ένα ωραίο βράδυ με Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Καλαϊτζή, Καράγκουτη, Γιαννόπουλο, Αβδάλα, Πρίφτη, Χαϊκάλη, Παυλιτζόγλου…

Στα χρόνια του μπάσκετ, οι συναθλητές μου στο παρκέ έλεγαν ότι είμαι ο υποδειγματικός συμπαίκτης. Τα χρόνια πέρασαν, με άλλους χαθήκαμε, με άλλους βρισκόμασταν συχνά -πυκνά, όμως σε κάθε περίπτωση δεν τους ξέχασα ποτέ. Και ο αθλητισμός, το μπάσκετ, είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτή η μεγάλη οικογένεια είναι οι καλύτεροι συμπαίκτες μου για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Τους ευχαριστώ για την συγκινητική βραδιά στην οποία θυμηθήκαμε τα παλιά και σχεδιάσαμε τα επόμενα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις