Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπελενένσες – Μπενφίκα: Ματς παρωδία, κλάματα, αποχώρηση οπαδών και οριστική διακοπή στο 0-7

Μπελενένσες – Μπενφίκα: Ματς παρωδία, κλάματα, αποχώρηση οπαδών και οριστική διακοπή στο 0-7
ΦΩΤΟ Reuters

Οριστική διακοπή στο Μπελενένσες – Μπενφίκα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας με το σκορ στο 0-7 το χρονόμετρο να δείχνει το 49ο λεπτό του αγώνα, εν μέσω αποχώρησης των μουδιασμένων φιλάθλων και λυγμών από τον πρόεδρο των γηπεδούχων, σε ένα ματς που η ομάδα του παρατάχθηκε με 9 παίκτες από τον ξεκίνημα.

Ματς παρωδία ήταν όσο κράτησε αυτό ανάμεσα στην Μπελενένσες και την Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι, που λόγω 17 κρουσμάτων κορονοϊού κατέβηκαν με μόλις 9 παίκτες στο ματς, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες, δέχθηκαν 7 γκολ στο πρώτο ημίχρονο με το πρώτο μάλιστα να είναι αυτογκόλ στα 25” μετά την έναρξη του αγώνα…. Οι φίλαθλοι παρακολουθούσαν απορημένοι στις κερκίδες, με αυτούς των φιλοξενούμενων να κάνουν την αρχή αποχωρώντας από το γήπεδο.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ο πρόεδρος της Μπελενένσες είχε δηλώσει πως δεν άφησε περιθώριο αναβολής στον πρόεδρο της Μπενφίκα, αφού όπως είπε η ομάδα του διέθετε 38 διαθέσιμους παίκτες σύνολο. Φυσικά τα όσα έγιναν στο χορτάρι τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα, με τον ίδιο να ξεσπάει σε λυγμούς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην έναρξη του δεύτερου μισού, όμως, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί.

Ύστερα από μερικά λεπτά στην επανάληψη ο τερματοφύλακας Ζοάο Μοντέιρο, που έπαιζε… μέσος λόγω των συνθηκών, έπεσε στο έδαφος λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι, βάσει του κανονισμού, ο Μότα διέκοψε τον αγώνα, αφού η Μπελενένσες έμεινε με 6 παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν χάσει το παιχνίδι. Απομένει να φανεί αν το σκορ θα είναι 3-0 (στα χαρτιά) ή θα μετρήσει εκείνο που είχε διαμορφωθεί τη στιγμή της διακοπής.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις