Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μπεν Γεντέρ: Υπό ψυχολογική παρακολούθηση ο ποδοσφαιριστής της Μονακό μετά τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού

Μπεν Γεντέρ: Υπό ψυχολογική παρακολούθηση ο ποδοσφαιριστής της Μονακό μετά τις κατηγορίες για απόπειρα βιασμού
ΑΠΕ

Ο Μπεν Γεντέρ της Μονακό αρνείται τις κατηγορίες βιασμού που κατέθεσαν εις βάρος του -και του αδερφού του- δύο γυναίκες τον περασμένο Ιούλιο, την ώρα που τα δημοσιεύματα από την Γαλλία αναφέρουν πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολο σημείο, στην προσωπική του ζωή.

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, διανύει Γουϊσάμ Μπεν Γεντέρ της Μονακό, καθώς -μαζί με τον αδελφό του- κατηγορήθηκαν στις 11 Αυγούστου για βιασμό, απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση.

Πρόσφατη έρευνα της «L’Équipe» αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της 10ης Ιουλίου μετά την φιλική αναμέτρηση των Μονεγάσκων με την βελγική, Σεντ Ζιλουάζ που έληξε χωρίς νικητή (1-1).

Ενώ η γαλλική Δικαιοσύνη ερευνά ακόμη τα στοιχεία της υπόθεσης, η γαλλική αθλητική εφημερίδα, αποκαλύπτει ότι ο αρχηγός της Μονακό αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και επισημαίνει παράλληλα ότι σύντομα προγραμματίζονται ακροάσεις και αντιπαραθέσεις με τα φερόμενα θύματα.

Η «L’Équipe» προσθέτει ότι ο Γάλλος διεθνής (19 συμμετοχές, 3 γκολ), διανύει μια περίοδο «δυστυχίας» τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και τελεί υπό ψυχολογική παρακολούθηση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απαιτείται να εμφανίζεται τακτικά στο αστυνομικό τμήμα και του απαγορεύεται κάθε επαφή με τις δύο νεαρές γυναίκες καθώς και με τον αδελφό του.

Επιπλέον, είναι υποχρεωμένος να διαμένει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, με απαγόρευση αποχώρησης μεταξύ ορισμένων ωρών και με εξαίρεση τις ημέρες των αγώνων. Ο σύλλογος και το περιβάλλον του παίκτη, ωστόσο, ξεκαθάρισαν ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις