Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπενφίκα – Ίντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ για τον 4ο όμιλο του Champions League

Μπενφίκα – Ίντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ για τον 4ο όμιλο του Champions League
Reuters

Mπορεί η Μπενφίκα να βρέθηκε 3-0 μπροστά στο σκορ απέναντι στην Ίντερ, ωστόσο η «νερατζούρι» με μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Στο άλλο παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του Champions League η Σοσιεδάδ δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας την Σάλτσμπουργκ και περιορίστηκε στον ένα πόντο.

Η Μπενφίκα έφτασε κοντά στο να πάρει μια σπουδαία νίκη σε βάρος της Ίντερ, με τους Πορτογάλους να κερδίζουν στο ημίχρονο 3-0 τους «νερατζούρι», παρόλα αυτά το… όνειρο δεν κράτησε για πολύ. Η Ίντερ κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και να παραμείνει στην κορυφή του 4ου ομίλου στο Champions League, μαζί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία αναδείχθηκε επίσης ισόπαλη χωρίς γκολ ενάντια στην Σάλτσμπουργκ.

Μπενφίκα – Ίντερ 3-3

Η Ίντερ μπήκε μουδιασμένα στην Λισαβώνα, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο. Ο Ζοάο Μάριο σκόραρε τρείς φορές(5΄,13΄ και 34΄) για να δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Ωστόσο η Ίντερ με τις παρεμβάσεις του Σιμόνε Ιντσάγκι επανήλθε στο παιχνίδι, με τους «νερατζούρι» να ισοφαρίζουν χάρη στα γκολ των Αρναούτοβιτς(51΄), Νταβίντε Φρατέζι(58΄) και Αλέξις Σάντσες(72΄).

Με αυτό τον τρόπο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα πόντο, με τους Πορτογάλους να παραμένουν στην τελευταία θέση του ομίλου δίχως νίκη, ενώ η Ίντερ από την πλευρά της έχει 11 πόντους, όσους και η Σοσιεδάδ, με τις δυο ομάδες να έχουν περάσει στους 16 του Champions League.


Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ 0-0

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εξαιρετική, με τους παίκτες του Ιμανόλ Αλγουαθίλ ωστόσο να μην καταφέρνουν να σκοράρουν κάποιο γκολ, λόγω της τρομερής εμφάνισης του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Αλεξάντερ Σλάγκερ.

Με αυτό τον τρόπο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ, με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν κυριαρχήσει πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις