Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπενφίκα: Ο Σάμαρης κινδυνεύει με βαριά τιμωρία!

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Η εκτός φάσης γροθιά του Ανδρέα Σάμαρη στον Ντιέγκο Ίβο της Μορεϊρένσε μπορεί να του… κοστίσει ακόμα και το υπόλοιπο της σεζόν.

Η αψυχολόγητη κίνηση του Ανδρέα Σάμαρη με το εκτός φάσης χτύπημα στον Ντιέγκο Iβο στην διάρκεια της αναμέτρησης Μορειρένσε-Μπενφίκα (0-1), πιθανότατα δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Το πειθαρχικό συμβούλιο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας, θα αποφασίσει μέχρι την Μ. Τετάρτη για το αν θα τιμωρήσει τον παίκτη της Μπενφίκα ή θα κλείσει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, εάν αποφασιστεί τελικά τιμωρία, ο Ανδρέας Σάμαρης κινδυνεύει από μία έως και 10 αγωνιστικές. Στην περίπτωση του πιο κακού “σεναρίου”, ο παίκτης θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε περίπτωση μικρής ποινής, ίσως να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ, που γίνεται την μεθεπόμενη αγωνιστική. Να αναφέρουμε πως η Μπενφίκα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πάνω από την Πόρτο και οχτώ απ’ την τρίτη Σπόρτινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε