Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπεργκ: “Για μένα είναι βήμα παραπάνω η Αλ Αΐν”

Μπεργκ: “Για μένα είναι βήμα παραπάνω η Αλ Αΐν”

Η μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν -η οποία αγωνίζεται στο ασιατικό Champions League- φαίνεται πως έχει κάνει σιγά σιγά τον Σουηδό επιθετικό να… ξεχάσει τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να μην μίλησε ευθέως αρνητικά για το ¨τριφύλλι”, αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τη δήλωση που έκανε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “gp.se” ο Μάρκους Μπεργκ θεωρεί ότι η Αλ Αΐν είναι το… βήμα παραπάνω στην καριέρα του, τονίζοντας όμως πως σέβεται τον Παναθηναϊκό και πως το “τριφύλλι” παραμένει στην καρδιά του.

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε δήλωσε αρχικά: “Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες από σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Είναι στην καρδιά μου. Υπήρξαν πράγματα που έγιναν, αλλά τα αφήνω πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τα θετικά που συνέβησαν εκεί”.

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: “Για μένα είναι βήμα παραπάνω. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν μερικές δυνατές ομάδες και παιχνίδια αλλά συναντάς και μικρότερες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα τα πάντα για το ασιατικό ποδόσφαιρο. Αλλά εδώ μιλάμε για προημιτελικά του Champions League Ασίας. Πρέπει να είμαι πολύ ωραίο να συμμετάσχεις σε κάτι τέτοιο”, ανέφερε ο Μπεργκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε