Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μπεργκ: Ο μάνατζέρ του στην Αθήνα με δύο προτάσεις

Μπεργκ: Ο μάνατζέρ του στην Αθήνα με δύο προτάσεις

O μάνατζερ του Μπεργκ, Στέινερ Ντίετζ αναμένεται απόψε στην Ελλάδα προκειμένου να μιλήσουν αύριο το πρωί για το μέλλον του.

Ο Σουηδός τον εμπιστεύεται απόλυτα σε όλα και ο Ντίετζ θα του αναφέρει δύο κρούσεις που έχουν ήδη γίνει για τον φορ του Παναθηναϊκού από ομάδες του εξωτερικού.

Η μία αφορά τη Μάλαγα, καθώς ο Μπεργκ αποτελεί διακαή πόθο του Μίτσελ, ο οποίος έστειλε τον επικεφαλής του σκάουτινγκ της ισπανικής ομάδας για να τον δει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ομως δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που ενεργοποιεί το μπάι άουτ αποδέσμευσης.

Η δεύτερη προσέγγιση αφορά σύλλογο της Premier League που έχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα για να καλύψει τη ρήτρα, αλλά δεν ειναι και τόσο ελκυστικός προορισμός για τους στόχους, όπως και την ποιότητα ζωής της οικογένειάς του.

Η Κρίσταλ Πάλας, η Γουότφορντ, η Στόουκ Σίτι και η Γουέστ Μπρομ είναι ομάδες που θέλουν επιθετικό και είναι πιθανό να είναι μία από αυτές.

“Δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Απλώς, θέλω δυνατό τον Παναθηναϊκό και θέλω να πάμε καλά. Αυτό με απασχολεί”, φέρεται να είπε ο Μπεργκ στους συμπαίκτες του στη χθεσινή προπόνηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε