Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπήκαν γκολάρες στο Γουλβς – Άρσεναλ, η νίκη ήρθε με ανατροπή (video)

Μπήκαν γκολάρες στο Γουλβς – Άρσεναλ, η νίκη ήρθε με ανατροπή (video)
Reuters

Η Άρσεναλ προηγήθηκε στην έδρα της Γουλβς με γκολάρα του Πεπέ, αλλά οι «λύκοι» έφτασαν στην ανατροπή του σκορ (2-1) με το τρομερό σουτ του Μουτίνιο. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι – είχαν δεύτερη αποβολή στο 73′.

Μπήκε τέλος στο σερί των 7 ματς χωρίς ήττα της Άρσεναλ. Η Γουλβς κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας των «κανονιέρηδων» με 2-1, κόβοντας έτσι τη… φόρα των φιλοξενούμενων προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι «λύκοι» ζευγάρωσαν έτσι μετά από 41 χρόνια (!) τις νίκες τους επί των Λονδρέζων, φτάνοντας τους 23 βαθμούς και βρίσκονται μόλις έξι βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ είδε στο 9’ το γκολ του Σακά να ακυρώνεται ως οφσάιντ από το VAR. Ο Πεπέ σκόραρε για τρίτο σερί ματς για τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας με υπέροχη ατομική προσπάθεια το σκορ στο 32’.

Η Γουλβς όμως έφερε το ματς στα ίσα στο 45+5’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέβες, με τον Νταβίντ Λουίζ να κάνει την παράβαση και να αποβάλεται. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 49’ με τον Μουτίνιο να σκοράρει με μια μακρινή… σουτάρα.

Στο 90’ η Άρσεναλ είχε τη μεγάλη στιγμή με το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ (κόντραρε στην προβολή αμυνόμενου) να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό.

Στη… μάχη των ουραγών που έγινε την ίδια στιγμή, η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νίκησε εντός έδρας την προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Γουέστ Μπρομ με 2-1 και την πλησίασε στο βαθμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις