Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπίκας – Παναθηναϊκός: “Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι Κολομβία”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστος Παναγόπουλος ξεκαθάρισεπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχθεί για κανένα λόγο να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα αν δεν παρθούν τελεσίδικες αποφάσεις της δικαιοσύνης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

“Δεν γίνεται να καίγεται σπίτι ανθρώπου και εμείς να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ακόμα και αν η δικαιοσύνη αποφασίσει το… 2020 ας αρχίσει τότε ξανά το πρωτάθλημα”, τόνισε μεταξύ άλλων για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε το σπίτι του -πρώην πλέον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ- Γιώργου Μπίκα, ο Χρήστος Παναγόπουλος, μιλώντας στον “ΣπορFm 94,6”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου για την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και την απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων: “Από προχθές είχαν σταλεί τα πρώτα μηνύματα της Εγκληματικής Οργάνωσης με την φραστική επίθεση στον κ. Τσαχειλίδη και με δημοσιεύματα που στοχοποιούσαν τα μέλη της ΚΕΔ. Το σημερινό ξεπερνάει κάθε όριο και φαντασία. Μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι εμπόριο ναρκωτικών ή Μαφία. Θα πρέπει η δικαιοσύνη να αποφασίσει τι θα γίνει με τα εμπλεκόμενα μέλη της Εγκληματικής οργάνωσης και εφόσον διαλευκανθούν όλα, τότε να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Αν δεν ξεκαθαρίσει ποιοι είναι αθώοι και ποιοι φταίνε δεν γίνεται να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο. Ας αρχίσει το πρωτάθλημα ξανά το 2020 αν τότε αποφασίσει η δικαιοσύνη. Οφείλει η Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες για να βγουν οι αποφάσεις κατ’ εξαίρεση.

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει χρόνια για αυτά και η πράξη τον επιβεβαιώνει με τον χειρότερο τρόπο δυστυχώς. Και μάλιστα γίνονται τέτοιες πράξεις βίας με τις FΙFA και UEFA παρούσες και με την Πολιτεία να θέλει να δώσει λύση σε συνεργασία με αυτές. Όχι να μην παίξουμε λοιπόν ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι Κολομβία. Μιλάμε για ένα μαζικό λαϊκό άθλημα που δε πρέπει να παίζεται σε συνθήκες Ανατολικής Ευρώπης και Νότιας Αμερικής. Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι πως πλέον η ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου έχει διαφορετική από αυτούς άποψη, αλλά αυτοί συνεχίζουν. Όσοι είναι υπεύθυνοι ας πάρουν τα δημοσιεύματα. Έκαψαν το σπίτι του ανθρώπου και εμείς μιλάμε για ποιο πράγμα; Έχουμε ξεφύγει τελείως. Κανένα πρωτάθλημα δεν υπάρχει, δεν δεχόμαστε να το συζητήσουμε καν”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε