Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μποέμιαν – ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος Λουτσέσκου – «Δεν με νοιάζει πως, θέλω την πρόκριση»

Μποέμιαν – ΠΑΟΚ: Ξεκάθαρος Λουτσέσκου – «Δεν με νοιάζει πως, θέλω την πρόκριση»
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράτσβαν Λουτσέσκου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του μετά την ήττα από την Μποέμιαν στην πρώτη αναμέτρηση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Εκνευρισμένος και δυσαρεστημένος ήταν ο Ράτσβαν Λουτσέσκου με την εικόνα της ομάδας του που έφερε την ήττα από την Μποέμιαν στην Ιρλανδία και τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν τον νοιάζει πως, αλλά απαιτεί οι παίκτες του να πάρουν την πρόκριση στη ρεβάνς της Τούμπας.

Όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου

«Το ματς δεν είναι 60’, το ελέγχαμε, αρχίσαμε καλά, με αυτοπεποίθηση. Είχαμε και 1-2 καλές ευκαιρίες για το 1-0. Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου όταν δεν σκοράρεις. Μετά μπήκαμε σε ματς με συνεχόμενες μεταβάσεις, είχαμε να καλύψουμε 60-70 μέτρα από άμυνα σε επίθεση και άμυνα. Ένα ακόμα στοιχείο είναι ότι δεν πιέσαμε όπως έπρεπε τα αντίπαλα μπακ κι έτσι έκαναν μεγάλες μπαλιές. Θεωρώ γενικά πως το αποτέλεσμα είναι άδικο, είχαμε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Είπα στους παίκτες πως δεν με νοιάζει πώς, πρέπει να πάρουμε αυτήν την πρόκριση, θέλω να δω αίμα στα μάτια τους.

Θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει τα δύο γκολ. Με όλον τον σεβασμό στον αντίπαλο, δεν το κέρδισαν το ματς αλλά χάθηκε από τα δικά μας λάθη. Δεν έκανε κακό ματς ο Εσίτι, είχαμε πολλές αλλαγές έχοντας στο μυαλό κάποιους παίκτες που θα ήταν έτοιμοι. Ο Κούρτιτς είναι μόλις στην τρίτη εβδομάδα, ο Μπίσεσβαρ ήρθε πριν από μερικές μέρες. Ο Σφιντέρσκι έχασε μέρες επειδή ήταν άρρωστος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις