Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ: Οπαδός πέταξε αντικείμενο στο κεφάλι του επόπτη – Οριστική διακοπή στο ματς

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ: Οπαδός πέταξε αντικείμενο στο κεφάλι του επόπτη – Οριστική διακοπή στο ματς

Την οριστική διακοπή του Μπόχουμ – Γκλάντμαχ αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, έχοντας δει στο 90′ τον συνάδελφο του -επόπτη- να έχει δεχθεί στο κεφάλι ένα αντικείμενο που πέταξε οπαδός.

Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, Κρίστιαν Γκίντελμαν στο κεφάλι (σύμφωνα με αρκετά Μέσα στην Γερμανία από από κουτάκι μπύρας) οδήγησε τον ρέφερι της αναμέτρησης στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης με την οποία άνοιξε η “αυλαία” της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ενώ η Γκλάνμπαχ είχε πετύχει δύο γκολ με τους Πλεά (55΄) και Εμπολό (61΄), με τη συμπλήρωση 70 λεπτών ο βοηθός διαιτητή δέχτηκε στο κεφάλι ένα κουτάκι μπύρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να γονατίσει στον αγωνιστικό χώρο από το χτύπημα.

Ο διαιτητής του αγώνα έστειλε αμέσως τις δύο ομάδες στ΄ αποδυτήρια και μετα από 17 λεπτά ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του Γκίντελμαν, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Ρίμαν και ο αρχηγός της ομάδας, Αντονί Λοσιλά, απευθύνθηκαν οργισμένοι προς το πέταλο των οπαδών απ΄ όπου εκτοξεύθηκε το κουτάκι και έβαλαν τις φωνές στον κόσμο.

Μέχρι το 70΄ η Γκλάντμπαχ είχε το προβάδισμα με 2-0 και, πλέον, για την τύχη του αγώνα θ’ αποφασίσουν τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της Λίγκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις