Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπουφόν: Γι’ αυτό ανταλλλάσει φανέλες μετά το τέλος των αγώνων!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Στα 39 του χρόνια, με το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, να έχει ήδη οριστεί ως ένα φυσικό τέλος της καριέρας του, ο Μπουφόν ξέρει ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία για να κερδίσει το Champions League.

“Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο που μας απομένει για να κάνουμε και άλλα βήματα προς τα εμπρός. Ο στόχος μου, όμως, είναι να σταματήσω να παίζω και να κάνω τους άλλους να λένε ότι είναι λυπηρό αυτό το γεγονός”, δήλωσε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους μετά τη νίκη των πρωταθλητών Ιταλίας στην έδρα της Μονακό, για τα ημιτελικά του Champions League.

Η τελευταία σκέψη, του Μπουφόν, ήταν για τον νεαρό του αντίπαλο, τον Κιλιάν Μπαπέ: “Αντάλλαξα τη φανέλα με τον Μπαπέ, γιατί είναι μια ένδειξη σεβασμού. Μία φορά, όταν ήμουνα μικρός, ένας άλλος παίκτης αρνήθηκε να αλλάξει μαζί μου φανέλα και αισθάνθηκα άσχημα. Στεναχωρήθηκα, νευρίασα και σκέφτηκα, αν ποτέ γινόμουν σπουδαίος παίκτης, πως δεν θα είχα αυτή την συμπεριφορά”, ανέφερε αυτός ο τεράστιος αθλητής, αποκαλύπτοντας τον λόγο που ανταλλάσει πάντα τη φανέλα του μετά το τέλος των αγώνων.

Να σημειωθεί ότι ο Μπουφόν γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 78, ενώ ο Μπαπέ τον Δεκέμβριο του 98. Σχεδόν 21 χρόνια, ή για την ακρίβεια 20 χρόνια, 10 μήνες και 21 ημέρες. Συνολικά 7.631 ημέρες. Ο θρύλος Γιουβέντους έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, από τον Τολισό (Λυών) και τον Παρέχα (Σεβίλλη) σε 900 λεπτά, κρατώντας τώρα ανέπαφη την εστία του για 531 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε