Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπράιτον – Λέστερ 5-2: Αντίθετοι δρόμοι στο ξεκίνημα της Premier League

Μπράιτον – Λέστερ 5-2: Αντίθετοι δρόμοι στο ξεκίνημα της Premier League
Reuters

Η Μπράιτον είχε ένα… πανεύκολο απόγευμα απέναντι στην Λέστερ (5-2). Μόλις έξι αγωνιστικές μετά την έναρξη της φετινής Premier League, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση, την ώρα που οι “αλεπούδες” δεν μπορούν να… ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λέστερ γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μπράιτον (5-2) και κάνει την χειρότερη εκκίνηση της ιστορίας της στην Premier League μετά το 1994, παραμένοντας ουραγός στην βαθμολογία και χωρίς βαθμό, μετά από έξι αγωνιστικές.

Την ίδια στιγμή, η Μπράιτον… πετάει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας μαζέψει 13 βαθμούς, που την έχουν ανεβάσει στην 4η θέση (4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα).

Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ από τ΄ αποδυτήρια του Ιχεανάτσο προηγήθηκαν με 2-1 στο 15΄, ωστόσο, το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες (2-2).

Μέσα σε 7 λεπτά στην επανάληψη η Μπράιτον «καθάρισε» το παιχνίδι με άλλα δύο τέρματα, με τις «Αεπούδες» να μην μπορούν να «επιστρέψουν» και να μένουν με μόλις ένα βαθμό μετά από 6 αγώνες στο πρωτάθλημα!

Το «κερασάκι στην τούρτα» για την Μπράιτον έβαλε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακ Άλιστερ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει και στο 47΄, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR το γκολ δε μέτρησε (οφσάιντ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις