Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3 για την 7η αγωνιστική στην Premier Legaue

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3 για την 7η αγωνιστική στην Premier Legaue
Reuters

Δυο εβδομάδες μετά την πρώτη της ήττα στη φετινή Premier League, η Άρσεναλ επέστρεψε στο… δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπρέντφορντ με 3-0.

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η Άρσεναλ στις νίκες και μαζί στην κορυφή της Premier League, έχοντας όμως -αυτή τη στιγμή- παιχνίδι περισσότερο από τον… ανταγωνισμό.

Δύο εβδομάδες μετά την ήττα (3-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κι αφού μεσολάβησε η αναβολή της 7ης αγωνιστικής λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ, η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα επικράτησε εύκολα 3-0 της Μπρέντφορντ και επανήλθε στην πρώτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από τις Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Ο Σαλίμπα στο 17΄, ο Ζεσούς στο 28΄ και ο Βιέιρα στο 49΄ ήταν οι σκόρερ των «κανονιέρηδων», που πανηγύρισαν την έκτη νίκη τους σε επτά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγο πριν το φινάλε, ο Αρτέτα πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή τον Ιθαν Νουανέρι, ο οποίος σε ηλικία 15 ετών και 181 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις