Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπριατόρε: Οι Φέτελ και Γουέμπερ πρέπει να χωρίσουν του χρόνου

Μπριατόρε: Οι Φέτελ και Γουέμπερ πρέπει να χωρίσουν του χρόνου

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Rai της Ιταλίας, ο Φλάβιο Μπριατόρε, υποστήριξε ότι οι δυο οδηγοί της Red Bull πρέπει να χωρίσουν το δρόμο τους.

Ο πρώην επικεφαλής της Renault F1 και μια από τις χαρακτηριστικότερες φιγούρες στα paddock της Formula 1, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κυριακάτικο περιστατικό των οδηγών της Red Bull. Ο Ιταλός χαρακτήρισε τους Φέτελ και Γουέμπερ «εχθρούς στην ίδια ομάδα» και τόνισε πως δεν θα ήταν σοφό για την ομάδα να διατηρήσει και τους δυο από την επόμενη χρονιά.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει πια σχέση μεταξύ τους» δήλωσε ο Μπριατόρε. «Και δεν πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Οι σχέσεις τους ήταν ήδη τυπικές από πέρσι. Ο Φέτελ είπε πως θα βοηθήσει τον Γουέμπερ στη συνέχεια, αλλά θεωρώ αδύνατο πλέον να συνεργαστούν και να αλληλοβοηθηθούν. Είναι δυο εχθροί στην ίδια ομάδα και ο μόνος που θα επωφεληθεί απ’ αυτό είναι πιθανότατα η Ferrari».

«Το μονοθέσιο τους είναι ανταγωνιστικό και οι δυο οδηγοί θα θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα, θεωρώ όμως βέβαιο πως ένας από τους δυο θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Το συμβάν στη Σεπάγνκ έδειξε ότι ο Φέτελ είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας. Αν υπήρχε ένας επικεφαλής που να τιμά τα παντελόνια του, θα τους είχε βάλει να αλλάξουν και πάλι θέσεις» κατέληξε ο Μπριατόρε, αφήνοντας αιχμές στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας που δεν πήρε θέση κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον τεχνικό διευθυντή Κρίστιαν Χόρνερ να μην ανεβαίνει στο τέλος του αγώνα ούτε στο βάθρο.

Formula 1: Νικητής ο Φέτελ στο επεισοδιακό Γκραν Πρι της Μαλαισίας 

Η χειρονομία του Γουέμπερ στον Φέτελ (VIDEO)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε