Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το περιστατικό με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα: «Καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το περιστατικό με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα: «Καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό με τον νέο σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Η Σπίαρς φαίνεται και σε σχετικό video να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο από άνθρωπο της ασφάλειας των Σαν Αντόνιο Σπερς, στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Παρόλα αυτά δέχθηκε κριτική και η ίδια για το γεγονός ότι πήγε από πίσω στον Γάλλο Νο1 του NBA Draft και αποπειράθηκε να τον τραβήξει. Η Σπίαρς σχολίασε λοιπόν το περιστατικό και ανέφερε τα εξής: «Άκουσα στις ειδήσεις αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό να μιλάει για σφαλιάρες και να λέει μ@λ@κ@@ς, γι’ αυτό και το αναφέρω. Έχω βρεθεί με τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο, κάποτε με τους NSYNC, τα κορίτσια κυριολεκτικά ρίχνονταν πάνω τους, αλλά η ασφάλειά μου, ούτε μια φορά δεν τους άγγιξε ή έστω τους πλησίασε. Το θέμα είναι ότι δεν εκτίμησα τους ανθρώπους που έλεγαν ότι αξίζω να με χτυπήσουν, γιατί καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί. Απλά τον σκούντησα στην πλάτη και δέχτηκα πισώπλατο χτύπημα, χτύπησα το πρόσωπό μου, γύρισα πίσω, στο πάτωμα και ο καλύτερός μου φίλος με βοήθησε να σηκωθώ. Πήρα μια συγγνώμη στο τραπέζι μου 30 λεπτά αργότερα, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη μια δημόσια συγγνώμη, και αυτό είναι όλο», τόνισε στα social media η Σπίαρς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις