Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Η οικογένεια Μπενζεμά στο «νησί των ανέμων» – Στιγμές ξεγνοιασιάς για NBAers

Μύκονος: Η οικογένεια Μπενζεμά στο «νησί των ανέμων» – Στιγμές ξεγνοιασιάς για NBAers

Ο Καρίμ Μπενζεμά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Euro 2020 και… έφυγε με την οικογένεια του για τη Μύκονο. Οι “σταρ” του ΝΒΑ, Βαλασιούνας και Σαμπόνις τριγυρνούν στο “νησί των ανέμων”.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης για παγκόσμιους αστέρες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Στο «Νησί των Ανέμων» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, με τη σύζυγό του και την κόρη τους, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, πάντα με τη συνοδεία δύο αντρών της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Γαλλίας από το Euro 2020, αλλά δε χάνει την ευκαιρία να γυμναστεί για να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση.

Στιγμές.. διασκέδασης, με χορά και ποτό, για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ. Ο 28χρονος Άγγλος φροντίζει να ανεβάζει στα social media στιγμές του από τη Μύκονο. Στην παρέα του και οι Άντονι Μαρσιάλ και Άσλεϊ Γιάνγκ που φωτογραφήθηκαν στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ Νουσρέτ.

Η.. παρέλαση των αθλητών στη Μύκονο “περνάει” και στο χώρο του μπάσκετ. Οι Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις -γιος του μύθου Άρβιντας- ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τη Λιθουανία στο Προολυμπιακό τουρνουά και βρίσκονται μαζί με τις συντρόφους τους στο “νησί των ανέμων”. Μάλιστα, οι δυο NBAers το.. έριξαν στο ναργιλέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις