Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μυθικό” ρεκόρ Αντετοκούνμπο! Ξεπέρασε τον Σακίλ Ο’ Νιλ, έπιασε τον Τζαμπάρ! (video)

“Μυθικό” ρεκόρ Αντετοκούνμπο! Ξεπέρασε τον Σακίλ Ο’ Νιλ, έπιασε τον Τζαμπάρ! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μία φοβερή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ και έβαλε το όνομά του δίπλα σε αυτά των Σακίλ Ο’Νιλ και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, “καλπάζοντας” προς τον δεύτερο σερί τίτλο MVP.

Ισοπεδωτικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Ρόκετς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 36 πόντους, 18 ριμπάουντ. 8 ασίστ και 1 μπλοκ και αν δεν είχε υποπέσει στο μοιραίο λάθος στο τέλος του αγώνα, θα χάριζε στην ομάδα του και τη νίκη, αλλά σε κάθε περίπτωση ο “Greek Freak” πέτυχε χθες δύο σπουδαία ρεκόρ στο δρόμο για τον δεύτερο σερί τίτλο του MVP της χρονιάς.

Αρχικά λοιπόν, ο Αντετοκούνμπο ξεπέρασε την επίδοση του Σακίλ Ο’Νιλ τη σεζόν 1999/20, φτάνοντας τα 19 παιχνίδια σε μία χρονιά με +30 πόντους και 15 ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι, γράφοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ από την εποχή που μπήκε το τρίποντο το 1979. Παράλληλα, ο σταρ των Μπακς έγινε ο δεύτερος παίκτης τα τελευταία 50 χρόνια του ΝΒΑ μετά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ που έφτασε τα 15 παιχνίδια σε μία σεζόν με +30 πόντους, +15 ριμπάουντ και +5 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις