Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Να σκοράρει στον… έξτρα χρόνο για την αδειοδότηση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΑΕΚ καλείται να δώσει αγώνα δρόμου, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει τους λογαριασμούς της, να εκταμιεύσει το δάνειο του Αλ Σουντάιρι και να πληρώσει τους πιστωτές της, παρόλο που η προθεσμία της ΟΥΕΦΑ έχει εκπνεύσει.

Συνεχίζεται ο αμυντικός… πονοκέφαλος για Κωστένογλου

Το πρόβλημα με την Εφορία λύθηκε εν μέρει το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όμως οι τράπεζες είχαν κλείσει και η Ένωση δεν μπόρεσε να εκταμιεύσει το δάνειο του Σαουδάραβα Αλ Σουντάιρι και τακτοποιήσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες της.

Μετά τη συμφωνία που υπήρξε με την Εφορία, την Δευτέρα αναμένεται να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί της ΠΑΕ, ενώ η διοίκηση θα επιδιώξει να πάρει έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο θα διαβεβαιώνει πως δεν ευθύνεται η Ένωση για την καθυστέρηση που υπήρξε.

Παράλληλα γίνονται προσπάθειες για να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα πριν την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ για να σταλούν στη συνέχεια στην Ελβετία.

Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι εκπρόθεσμη, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν στην. επιείκεια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε