Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νάπολι – Έμπολι 2-0: Ασταμάτητοι οι «Παρτενοπέι, έφτασαν τις δέκα σερί νίκες στη Serie A

Νάπολι – Έμπολι 2-0: Ασταμάτητοι οι «Παρτενοπέι, έφτασαν τις δέκα σερί νίκες στη Serie A
ΦΩΤΟ Reuters

Η Νάπολι δείχνει να μην έχει φρένα τη φετινή σεζόν, επικρατώντας της Έμπολι με 2-0, φτάνοντας τη δέκατη σερί νίκη στη Serie A, και διατήρησε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Τα τέρματα του Λοσάνο και του Ζιελίνσκι ήταν αρκετά για τη πρωτοπόρο Νάπολι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έμπολι, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία σε Ιταλία και Ευρώπη.

Η ομάδα του Σπαλέτι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε το προβάδισμα στο 69΄με εύστοχη εκτέλεση του Λοσάνο.

Το τελικό 2-0, διαμόρφωσε ο Ζιελίνσκι μετά από μεταβίβαση του Λοσάνο, σφραγίζοντας έτσι τη 10η σερί νίκη της Νάπολι σε 14 αγώνες στη Serie A.

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Έστιγκαρντ, Κιμ, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα (90′ Ντέμε), Εντομπελέ (65′ Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (64′ Έλμας), Όσιμεν (90′ Σιμεόνε), Ρασπαντόρι (64′ Λοσάνο).

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ισμαΐλι, Λουπέρτο, Παρίζι, Χάας (59′ Ακπά Ακπρό), Μαρίν (85′ Εκόνγκ), Γκράσι, Μπαλντάντσι (73′ Χέντερσον), Μπαϊράμι, Σατρίανο (59′ Λάμερς).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις