Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νάπολι – Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτοιμοι να κάνουν το μπαμ οι παρτενοπέι

Νάπολι – Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτοιμοι να κάνουν το μπαμ οι παρτενοπέι

Το σίριαλ αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό καλοκαίρι καλά κρατεί. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Νάπολι είναι μία ανάσα από το να κάνει το “μπαμ” με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνεται εδώ κι αρκετές εβδομάδες να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και επιθυμεί να αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν στο Champions League. Ο Πορτογάλος προτάθηκε σε αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε με καμία κι όλα έδειχναν ότι θα παραμείνει στην Αγγλία.

Ωστόσο, οι Ιταλοί επιμένουν ότι το θέμα όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά η Νάπολι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Παίρνει σάρκα και οστά η επιχείρηση σοκ: CR7 για Σπαλέτι, Οσίμεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι βάσεις για τη συμφωνία: 100 εκατ. ευρώ για τον Νιγηριανό και τον Πορτογάλο ως δανεικό, με τη Γιουνάιτεντ να καλύπτει μέρος του μισθού του», αναφέρει σχετικά η εφημερίδα Tuttosport σημειώνοντας ότι πρέπει να πειστεί ο Ρονάλντο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Νάπολι θα αγωνιστεί φέτος στο Champions League, καλύπτοντας το μεγάλο “θέλω” του Πορτογάλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις