Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νάρα – Ικάρντι: Νέος σάλος με τα μηνύματα στην Τσίνα Σουάρες – «Βλέπω τη Γουάντα σαν μητέρα μου»

Νάρα – Ικάρντι: Νέος σάλος με τα μηνύματα στην Τσίνα Σουάρες – «Βλέπω τη Γουάντα σαν μητέρα μου»

Το σήριαλ με τη Γουάντα Νάρα και τον Μάουρο Ικάρντι φάνηκε να έχει… happy end, μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού, αλλά ένα νέο “επεισόδιο” είναι ικανό να προκαλέσει ξανά “τριγμούς”.

Δημοσιογράφος στην Αργεντινή αποκάλυψε τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν στην… πέτρα του σκανδάλου, ηθοποιό και τραγουδίστρια, Τσίνα Σουάρες, τα οποία δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τη σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άνχελ Ντε Μπρίτο ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν πριν μερικούς μήνες και το πρώτο πράγμα που είπε ο Ικάρντι στην Τσίνα Σοάρες ήταν “είσαι η γυναίκα της ζωής μου, είσαι το είδωλό μου. Σε βλέπω από τότε που ήμουν μικρός”. Έτσι άρχισαν όλα.

Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ο Ικάρντι άρχισε να της γράφει πως ο γάμος του με την Γουάντα Νάρα ήταν σε κρίση. Μία κρίση που εκείνη την εποχή ουδείς γνώριζε. Έλεγε στην Τσίνα πως ήθελε να χωρίσει από την Γουάντα. “Δεν θέλω πια να είμαστε ζευγάρι. Έχω πάψει να την αγαπώ. Την βλέπω ως αδερφή μου ή τη μητέρα μου”».

Αυτά τα μηνύματα φαίνεται ότι είδε η Γουάντα Νάρα και αποφάσισε να φύγει από το Παρίσι, με τον Ικάρντι να την ακολουθεί για να την πείσει να επιστρέψει κοντά του, κάτι που συνέβη, σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση της Αργεντινής τηλεπερσόνας και ατζέντη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις