Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ναβρατίλοβα για Σάκκαρη: «Είναι ατρόμητη αλλά πρέπει να χαλαρώσει»

Ναβρατίλοβα για Σάκκαρη: «Είναι ατρόμητη αλλά πρέπει να χαλαρώσει»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο θρύλος του παγκόσμιου τένις γυναικών, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, σχολίασε τις παίκτριες που θα συμμετάσχουν στο φετινό WTA Finals, μεταξύ των οποίων και τη Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το “εισιτήριό” της για το WTA Finals, μετά την υπερπροσπάθεια στη Γουαδαλαχάρα και η Ναβρατίλοβα εξήρε την απόδοση της Σάκκαρη στο συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ παράλληλα εστίασε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Μαρίας.

Το σχόλιο της Ναβρατίλοβα για τη Σάκκαρη

«Βρέθηκε σε μεγάλη πίεση φέτος και έπρεπε να κερδίσει ματς στο τέλος ώστε να πάρει την πρόκριση. Οπότε μπράβο της που τα κατάφερε. Είχε κάποιες ευκαιρίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έπαιζε το καλύτερο τένις της υπό πίεση. Το έκανε όμως την περασμένη εβδομάδα, όταν ήταν σε φάση “όλα ή τίποτα”.

Θα πρέπει να είναι χαρούμενη που τα κατάφερε. Θα είναι χαρούμενη που προκρίθηκε και θα είναι έτοιμη γι’ αυτό το τουρνουά. Με το στυλ παιχνιδιού της, αν παίζει με χαμηλά περάσματα από το φιλέ, θα είναι το καλύτερο γι’ αυτήν. Μου αρέσει πως συγκεντρώνεται στο court και το ότι είναι ατρόμητη. Απλά πρέπει να χαλαρώσει λίγο παραπάνω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις