Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ναυάγησε” η πώληση της Νούκαστλ – Αποσύρθηκαν οι Σαουδάραβες

“Ναυάγησε” η πώληση της Νούκαστλ – Αποσύρθηκαν οι Σαουδάραβες
Reuters

Η εξαγορά της Νιούκαστλ από κοινοπραξία αγοραστών με επικεφαλής το ταμείο δημόσιων επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας δεν θα πραγματοποιηθεί.

Βαρέθηκαν τις απανωτές καθυστερήσεις και… αποσύρονται! Η πώληση της Νιούκαστλ σε fund από τη Σαουδική Αραβία δεν θα πραγματοποιηθεί, αφού το συγκεκριμένο κονσόρτσιουμ επενδυτών -καθοδηγούμενο από την Αμάντα Στάβελι και με επικεφαλής τον Πρίγκηπα του Θρόνου, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν- απέσυρε την πρόταση του

Θυμίζουμε ότι η πιθανή εξαγορά της Νιούκαστλ από κοινοπραξία αγοραστών με επικεφαλής το ταμείο δημόσιων επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η Διεθνής αμνηστία είχε εκφράσει ζωηρές επιφυλάξεις λόγω της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Σαουδική Αραβία, ενώ υπήρχαν αντιδράσεις για την πειρατική προβολή αγώνων της Premier League στη Σαουδική Αραβία, την ώρα που το τηλεοπτικό δίκτυο «BeIN Sports», με έδρα το Κατάρ, έχει αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League. Όλα αυτά έφεραν μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μεγάλου deal.

Σύμφωνα με το Sky Sports, η σημαντική αυτή καθυστέρηση… κούρασε τους Σαουδάραβες, ενώ και η παγκόσμια κρίση και οικονομική αβεβαιότητα λόγω του κορονοϊού ήταν μια ακόμα παράμετρος που έλαβαν υπόψιν τους.

Οι Σαουδάραβες έκαναν πίσω και η Νιούκαστλ παραμένει στα χέρια του Μάικ Ασλεϊ, ο οποίος καλείται να βρει πλέον νέο υποψήφιο αγοραστή – επενδυτή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις