Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

NBA: Εξαιρετικός ο Κουφός! Ήττα για Κινγκς [vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με πρωταγωνιστή τον Ντουέϊν Ουέϊντ οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν δύσκολα των Μπόστον Σέλτικς με 105-99. Ο έμπειρος άσος, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους (4/6 τρίποντα), έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ενώ σημείωσε και το καθοριστικότερο καλάθι (σ.σ. τρίποντο) της αναμέτρησης, 26 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, διαμορφώνοντας το 104-99.

Πρώτος σκόρερ των «Ταύρων», ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με 24 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχαν και οι Γκίμπσον, Τσίμιροτ, που πέτυχαν 18 και 15 πόντους, αντίστοιχα. Οσον αφορά στους «Κέλτες», κορυφαίος ήταν ο Τόμας με 25 πόντους και τέσσερις ασίστ.

Παράλληλα, ο Τιμ Χάουαρντ σημείωσε 21 πόντους και οδήγησε τους Ατλάντα Χοκς σε μία άνετη νίκη επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 114-99, ενώ οι Σαν Αντόνιο Σπερς, δεν δυσκολεύθηκαν να «περάσουν» από το Σακραμέντο, επικρατώντας των «Κινγκς» με 102-94.

Κορυφαίος των «σπιρουνιών» ήταν ο Κάουχι Λέοναρντ, που σημείωσε 30 πόντους, μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε ισάριθμες ασίστ. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο ΝταΜάρκους Κάζινς με 37 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Κουφός ήταν στην αρχική πεντάδα και τελείωσε τον αγώνα με οκτώ πόντους, επτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε 24 λεπτά συμμετοχής.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε