Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

NBA: Στους τελικούς οι Καβαλίερς! “Σκούπισαν” τους Ράπτορς [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Θέση στον τελικό της Ανατολής εξασφάλισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, αφού νίκησαν με 109-102 τους Ράπτορς μέσα στο Τορόντο, κάνοντας 4-0 το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Οι πρωταθλητές είχαν κορυφαίο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που σημείωσε 35 πόντους, ενώ για τους Ράπτορς πρώτος σκόρερ ήταν ο Ιμπάκα με 23 πόντους. Τώρα η ομάδα του Κλίβελαντ περιμένει στον τελικό, την ομάδα που θα επικρατήσει από το ζευγάρι Σέλτικς-Ουίζαρντς.

Σε αυτή τη μονομαχία, οι Ουίζαρντς επικράτησαν με 121-102 των Σέλτικς στην Ουάσινγκτον και ισοφάρισαν σε 2-2, τη σειρά των play-off στην Ανατολή. Μπιλ και Ουόλ σημείωσαν 27 και 29 πόντους αντίστοιχα για τους Ουίζαρντς, ενώ για την ομάδα της Βοστόνης ο Τόμας σταμάτησε στους 19 πόντους.

Τέλος, με ηγέτη τον Χάρντεν οι Ρόκετς νίκησαν με 125-104 τους Σπερς στο Χιούστον και ισοφάρισαν επίσης σε 2-2 το σκορ στην σειρά των ημιτελικών στα play-off της Δύσης. Ο Χάρντεν έκανε double-double με 28 πόντους και 12 ασίστ, ενώ για την ομάδα του Σαν Αντόνιο, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Σίμονς με 17 πόντους.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε